happinesstassen.nl   ALGEMENE VOORWAARDEN
(december 2023)

1  Terugsturen van artikelen binnen 7 dagen. Na 7 dagen nemen wij geen retour zending meer aan. Retour zenden is op eigen (uw) kosten, en altijd in originele, onbeschadigde staat met uw gegevens. Uw bestelbon meesturen in het pakket;  Happiness Tassen: Augustijnenlaan 35  2408 DV Alphen aan den Rijn

(retour sturen is op uw kosten). Verzending binnen NEDERLAND is GRATIS,  daarbuiten gelden er verzendkosten!

2  Mocht een artikel beschadigd zijn, dan dient u dit dezelfde dag van ontvangst nog te melden, alvorens het artikel aan ons terug te sturen. Graag per mail: happinesstassen@hotmail.com
o.v.v. uw naam, bestelnummer en de schade aan de tas.

3  Het kan altijd gebeuren dat het artikel niet aan uw wensen voldoet. Dan kunt u het artikel (binnen 7 dagen) op eigen kosten terugsturen.. Retour betaling altijd binnen 7 dagen na ontvangst van uw retour zending, mits het artikel in juiste, originele staat is teruggestuurd. Beschadiging bij uw ontvangst; zie artikel nr. 2. Ook dan geldt terug binnen 7 dagen na ontvangst door ons van het teruggestuurde artikel mits u zich heeft gehouden aan de voorwaarden van nr. 2. Terugbetaling is exclusief uw verzendkosten bij/van een retour zending.

4  Garantie: u heeft op de tassen van Happiness Tassen 6 maanden garantie. Dit geldt voor normaal gebruik van
de tas door de klant. Mocht een tas/artikel kapotgaan door normaal gebruik, dient u dit eerst te melden aan Happiness Tassen. Happiness Tassen zal zorgdragen voor een juiste en passende oplossing.

Bij Happiness Tassen kunt u per keer maximaal 2 artikelen bestellen

6  Happiness Tassen stuurt de pakketten altijd met handtekening bij ontvangst van uw bestelling

7  Na uw bestelling/betaling geven wij uw bestelling uit handen aan een pakketvervoerder. De verantwoordelijkheid van het leveren van uw pakket ligt bij de vervoerder. Hierop hebben wij geen invloed.

8  U dient uw bestelling altijd vooraf te betalen. Als uw betaling door Happiness Tassen is ontvangen, zullen wij het/de artikel(en) verzendklaar maken en versturen.

9  Leveringstijd van een door u besteld artikel; wij zijn afhankelijk van de snelheid van de pakket vervoerder. Wij hopen altijd dat uw bestelling de volgende dag afgeleverd zal worden. Garantie is dit niet. Maar binnen uiterlijk 3 dagen moet uw pakket afgeleverd zijn.

10  Alle artikel prijzen zijn inclusief BTW, exclusief verzendkosten

11  Op alle leveringen, aanbiedingen, overeenkomsten van Happiness Tassen zijn deze voorwaarden van toepassing

12  De inhoud van de website is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Happiness Tassen kan echter niet garanderen dat alle informatie op de website te alle tijden juist en volledig zijn. Alle prijzen en overige informatie (zoals kleuren, materiaal, afmeting etc.) zijn dan ook onder voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. Alle genoemde prijzen is inclusief BTW, exclusief verzendkosten.

 

KvK nummer: 92115187

bankrekeningnummer:  NL40 RABO 0378 9845 43  t.g.v. Happiness Tassen V.O.F
Telefoonnummer: 06-10652669 te bereiken van

ma t/m vr. tussen 9.00 en 11.00
Retour adres:

Augustijnenlaan 35

2408 DV Alphen aan den Rijn

(geen bezoekadres)
happinesstassen@hotmail.com 

www.happinesstassen.nl